В НВК «ЯМБ» ми потурбувалися про здоров’я вашої дитини, тому харчування організовано таким чином, щоб врахувати особливості і побажання батьків і дітей, при цьому зберігаючи збалансованість і користь від їжі.
Сучасна, високотехнологічна, власна кухня ЯМБу, професійними руками наших кухарів, кожного дня готує корисні і смачні страви для наших учнів.
Меню розроблено лікарем дієтологом з урахуванням усіх потреб дитини, оптимального КБЖВ згідно віку; також враховані індивідуальні особливості.
Учні з середньої школи кожного дня мають змогу обирати, із декількох запропонованих, страву на власний смак.
У НВК «ЯМБ» організовано п’ятиразове харчування з наступним режимом прийому їжі:
Учні молодшої школи 1-3 клас |
Учні старшої школи 4-12 клас |
||
Час прийому їжі |
Приблизне меню |
Час прийому їжі |
Приблизне меню |
9:20-09:40 Сніданок 11:00-11:10 Ланч
12:40-13:00 Обід 15:10-15:30 Полуденок
|
Повітряні сирники з полуничним соусом. Какао або чай. Свіжий багет з вершковим маслом.
Трав'яний чай (Ромашка, М’ята). Домашній бісквіт зебра. Український борщ, пісний з пампушками. Запечене куряче філе під овочевим соусом. Рататуй. Сезонний овочевий салат. Ягідний компот. Свіжі фрукти або напій кисломолочний (кефір, закваска). Рис на пару з овочами. Запечена морська біла риба. Чай чорний. Домашній круасан. |
9:40-10:00 Сніданок 11:10-11:20 Ланч
13:00-13:20 Обід 15:30-15:50 Полуденок
|
Повітряні сирники з полуничним соусом. Какао або чай. Рис з карамелізованими фруктами. Свіжий багет з вершковим маслом. Трав'яний чай (Ромашка, М’ята). Домашній бісквіт зебра. Український борщ, пісний з пампушками. Суп картопляний з зеленню. Запечене куряче філе під овочевим соусом. Ковбаски по-львівськи. Рататуй. Банош. Сезонний овочевий салат. Салат з пекінський. Ягідний компот. Свіжі фрукти або напій кисломолочний (кефір, закваска). Рис на пару з овочами. Запечена морська біла риба. Плов з яловичиною.Чай чорний. Домашній круасан. |